Career

Vacature Operations Manager / Technisch Commercieel Inkoper m/v

Functie:          Operations Manager / Technisch Commercieel Inkoper

Aantal uur:      32-38 uur per week

Locatie:          DGT, Hengelosestraat 66, 7514 AJ Enschede

 

Heb jij affiniteit met techniek en zie je het professionaliseren van onze inkoopafdeling als een mooie uitdaging? Solliciteer dan op onze vacature!

Als Operations Manger binnen DGT ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Door een continue verbetering van het inkoopproces lever je een belangrijke bijdrage aan ons bedrijfsresultaat op zowel korte- als lange termijn.

Functie Operations Manager / Technisch Commercieel Inkoper

DGT zoekt op korte termijn een Operations Manager die verantwoordelijk is voor tijdige en kostenbewuste inkoop van alle product gerelateerde materialen, het voorraadbeheer alsmede een correcte voorraadadministratie. In deze rol weet je de juiste afweging te maken tussen efficiency voordelen en contract- en relatiebeheer wat moet leiden tot het optimale inkoopresultaat voor onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een optimale planning en kwaliteit van inkoop, voorraadbeheer en logistiek en formuleert daarvoor korte en lange termijn verbeterdoelstellingen. Er wordt van je verwacht dat je een bijdrage levert aan het neerzetten van gedegen processen, met bijbehorende procedures en structuur, zodat de gewenste groei in output gerealiseerd kan worden. Daarnaast geef je dagelijkse leiding aan de afdelingen logistiek, productie en assemblage.

Belangrijk om te weten is dat DGT producten en technische componenten van leveranciers uit o.a. Europa, India, China en Taiwan betrekt en naast de standplaats Enschede ook voorraad beheert in de USA. We verwachten dat je daarom bekend bent met o.a. import, invoerrechten en Incoterms en meerdere talen beheerst. Ook wordt van je verwacht dat je in deze spilfunctie een goede samenwerking hebt met magazijn- en productiemedewerkers alsmede met de afdelingen product ontwikkeling, QC, verkoop, logistiek en financiën.

Belangrijke werkzaamheden samengevat:

 • Het sourcen en planmatig inkopen van producten en componenten;
 • Je onderhandelt over prijzen, voorwaarden en condities van bestaande en nieuwe contracten
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van documentatie o.a. leveranciersovereenkomsten, prijslijsten en condities en acteert actief bij afwijkingen hierop;
 • Je draagt zorg voor een correcte voorraadadministratie in ons systeem (Mamut Business Software)
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers werkzaam op de afdelingen logistiek, productie en assemblage en bent verantwoordelijk voor de planning. 

Vereist profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoe je aan onderstaande functie eisen:

 • Je hebt een commerciële instelling en een technische achtergrond c.q. Kennis en affiniteit met techniek.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de technische branche of een gelijkwaardige functie;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie en (strategische) inkoop- en contractmanagement;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (Duits is een pré).

Over de organisatie

Digital Game Technology BV (DGT) is een dynamische en groeiende onderneming met circa 20 medewerkers. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve en unieke producten voor verschillende denksporten, voornamelijk voor de schaaksport. Hierbij streven wij naar continue kwaliteit en een positieve gebruikerservaring. Vanuit onze standplaats in Enschede distribueren wij onze producten naar ruim 100 landen.

Bij DGT werk je in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. De kleinschaligheid van onze organisatie en de prettige informele sfeer geven je voldoende gelegenheid om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je CV met motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kun je telefonisch contact opnemen met Hans Pees (Directeur) op 053 – 430 5195.

Digital Game Technology BV

T.a.v. Hans Pees

Hengelosestraat 66

7514 AJ Enschede

 

If you are interested in working at DGT but no job opportunities are shown you may send your open application including your resume to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We often have opportunities for students of University or higher education (HBO) to do their bachelor or master thesis or practicum at DGT. In the past several students of the University of Twente and the Saxion Hogescholen helped us design, develop and implement products in different disciplines such as marketing, sales, industrial design and computer science. If available, such opportunities will also be shown in this section. We are always happy to receive your resume even if no opportunities are available at the moment.

Share This

Featured Products

 • Revelation II Anniversary Edition

  Revelation II exists 5 years and DGT celebrates its 25 year anniversary: The Revelation Anniversary Edition!

 • DGT Travel Timer

  New in the range of clocks, the Travel Timer in the color scheme white and blue.

 • Limited Edtion Leather e-Board set

  Limited Edition leather e-Board set, only 50 made!

 • DGT1006 Backgammon Timer

  The new DGT1006 Backgammon Timer has a special feature: the delay option!

News flash

 • Revolutionary Chess Computer: Centaur

  Adaptive intelligent Chess Computer Centaur, now on display at the trade fairs in Nuremberg and New York.

 • DGT at the Toy fair New York 2019

  Exhibiting at the leading trade fair of 2019 in New York we present DGT next innovative chess computer: Centaur.

 • LiveChess 2.2 update

  An important maintenance release of the free DGT LiveChess software, including new features, was released in July 2018.

 • DGT1002 review in Peon de Rey

  Read the DGT1002 review in the 130th edition of the Spanish chess magazine Peon de Rey.

DGT

As a leading electronics and digital company we develop innovative ideas into quality products and unique services.

We take play seriously and want to add fun, fairness and excitement to all games.

Contact Us

Visit Us